Αρχική Σελίδα

Shanghai ZhenYi Textile S&T Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Σαγκάη ZhenYi υφαντική Science Technology κοβάλτιο Ltd, είναι ενσωματωμένες επιχειρήσεις με την Ε&Α, την παραγωγή και τις εμπορικές συναλλαγές από κοινού.

 

Κατά τη διάρκεια πάνω από 15 ετών ανάπτυξης, η επιχείρησή μας καταλαμβάνει τη μεταρρύθμιση της ευκαιρίας της Κίνας που ενσωματώνεται με στη διεθνή αγορά .adheres στην αρχή πελάτης-κεντροθετημένος, συνεχώς να καινοτομήσει βασισμένη στις ανάγκες πελατών, είμαστε δεσμευμένοι στην ενίσχυση της εμπειρίας πελατών και κερδίζουμε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη από τους πελάτες. Από ένα αρχικό βήμα ιδιωτικών επιχειρήσεων στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, και τις τώρα γίνοντες ενσωματωμένες υψηλή τεχνολογία επιχειρήσεις επιχειρησιακής τεχνολογίας σε αυτόν τον τομέα.

 

Δεδομένου ότι ο προμηθευτής υψηλής τεχνολογίας της σφαιρικής βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας .we είναι δεσμευμένος να παρέχει τις ανταγωνιστικές λύσεις και τις υπηρεσίες για να συναντήσει οποιοδήποτε προϊόν ή τεχνικό πρόβλημα στη διαδικασία παραγωγής, πελάτες βοήθειας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής τους και να είναι πάντα ο πρωτοπόρος η αγορά. Είμαστε εξοπλισμένοι με τη σχετική τεχνική ομάδα υπηρεσιών στο Πεκίνο. Η Σαγκάη και οι ανατολικές παράκτιες επαρχίες και πόλεις στην Κίνα, και το aiso έχουν τα salers και το κέντρο υπηρεσιών στη Νοτιοανατολική Ασία, η Μέση Ανατολή. Η Νότια Αμερική .to παρέχει στους πελάτες τη «μιας στάσης» υποστήριξη υπηρεσιών.

 

Πιστεύουμε σταθερά εκείνη την εταιρική επιχειρησιακή φιλοσοφία επιχείρησης «της αξία-δημιουργίας, της υψηλής αποδοτικότητας και της σταθερής επιχείρησης.» υποστηρίζει την επιχείρηση που κρατά να κινηθεί προς τα εμπρός ενεργά. Η επιχειρησιακή ομάδα μας είναι έτοιμη και έτοιμη να σας εξυπηρετήσει. Πιστεύουμε ότι θα σας προσφέρουμε με το πιό προηγμένη προϊόν και την τεχνολογία και την τελειότερη υπηρεσία μεταπωλήσεων. Είμαστε ειλικρινείς και πρόθυμοι να συνεργαστούμε με σας για να δημιουργήσουμε χέρι-χέρι τη λαμπρή επιχείρηση στο μέλλον.

Κίνα Shanghai ZhenYi Textile S&T Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shanghai ZhenYi Textile S&T Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κατά τη διάρκεια περισσότερο από 15 ετών ανάπτυξης, η επιχείρησή μας καταλαμβάνει τη μεταρρύθμιση της ευκαιρίας της Κίνας που ενσωματώνεται με στη διεθνή αγορά .adheres στην αρχή πελάτης-κεντροθετημένος, συνεχώς να καινοτομήσει βασισμένη στις ανάγκες πελατών, είμαστε δεσμευμένοι στην ενίσχυση της εμπειρίας πελατών και κερδίζουμε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη από τους πελάτες. Από ένα αρχικό βήμα ιδιωτικών επιχειρήσεων στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, και τις τώρα γίνοντες ενσωματωμένες υψηλή τεχνολογία επιχειρήσεις επιχειρησιακής τεχνολογίας σε αυτόν τον τομέα.

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : SUPORFEL/SUPORBELT

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 100000-500000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 70% - 80%